aboutus

Bedrijfsprofiel

De Qingtegroep, in 1958 wordt opgericht, is multiregionaal, de multi-industrie en gediversifieerde grote een ondernemingsgroep en heeft 6 productiebasissen in Qingdao, Peking, Weifang, Chengdu, Tai-Yuan en Tchang-cha en 26 dochterondernemingen in totaal dat. Na meer dan 50 jaar van ontwikkeling, is Qingte het belangrijke speciale voertuig en de componenten en de basis van de van de delenproductie en uitvoer in China geworden.
De groep hangt de onafhankelijke ontwikkeling met inleiding, absorptie en re-innovatie met bedrijfswerkingsgebied die speciale voertuig productie behandelen, de productie van de voertuigas, automobiele vervangstukken vervaardigend, onroerende goederenontwikkeling en internationale handel, enz. aan De jaarlijkse output van speciaal voertuig bereikt 10.000 eenheden, met inbegrip van SINOTRUK/SHACMAN/DONGFENG/FAW/BEIBEN-stortplaatsvrachtwagen, tractorvrachtwagen, concrete mixervrachtwagen, vuilnisauto, vegervrachtwagen, brandstoftankwagen, sproeiervrachtwagen, de vrachtwagen van de asfaltdistributie, de vrachtwagen van de rioleringszuiging, faecale zuigingsvrachtwagen, enz.

Het Technische Centrum van Qingte-Groep werd geschat als „Nationaal Geïdentificeerd Centrum van de Ondernemingstechnologie“, en werd opeenvolgend verleend als „Post-doctoraal Onderzoekscentrum“ en „Nationaal Erkend Centraal Laboratorium“. De groep schept meer dan 500 wetenschappelijke en technische personeel, waaronder meer dan 30 hogere deskundigen op. Met sterke technische kracht, kan de groep allerlei assen voor speciaal voertuig, speciaal type van voertuig, bedrijfsvoertuig en steunas, enz. onafhankelijk ontwikkelen.
De Qingtegroep heeft opeenvolgend de eretitels van „Nationale Machines de Industrie Gevorderde Groep“, „Eerste Partij van Opmerkelijke Particuliere onderneming in China“, de „Nationale Automobiele en Autobasis van de Delenuitvoer“, „Invloedrijkste Merk in de de Machinesindustrie van China“, „het Top Tenondernemingen van China met zelf-Bezeten Merk in Autodelen“, en „★★★★ Onderneming in Waardering van de de Dienstster van China de Auto“, enz. gewonnen.
De Groep heeft een betrekkelijk perfect marketing de dienstsysteem met netwerk opgezet die het gehele land en de zaken omvatten die Azië, Amerika, Europa en Afrika, enz. behandelen.
De Qingtegroep zal altijd „het Houden aan onafhankelijke innovatie met de nieuwe techniek en merkbouw als begeleiding nemen zich zich, zullen en het bewegen vooruit aan op onderzoek-gebaseerd, georiënteerd high-end, de hoogte - kwaliteit en de richting met hoge toegevoegde waarde“ als leidend concept, gebruikers van het beste product en de snelle dienst blijven voorzien, en zullen constante inspanning de speciale voertuigfabrikant, de bedrijfsvoertuigas en de componenten van wereldklasse en delenleverancier maken te worden!

Geschiedenis

2014JAAR
 • Het nieuwe bureaugebouw van de Groep werd gezet in gebruik.

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTDQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

2011JAAR
 • Industrieterreinfase II werd Project van Qingte-Groep formeel gezet in productieQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD
2009JAAR
 • Installatiefoto van Industrieterreinfase I Project van Qingte-GroepQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD
2005JAAR
 • De fabriek werd verplaatst naar de nieuwe installatie, en het industrieterrein werd formeel gezet in verrichting

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

2003JAAR
 • De internationale belangrijke de statische druk vormende productielijn werd van kW geïntroduceerd om gietende delen te veroorzaken

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

2000JAAR
 • Hoofdkwartier die Nr 25, Buqi-Road inbouwen

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1993JAAR
 • Qingdao York die Materiaalco., werd Ltd vervoeren gevestigd

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

 • Bezoek door Yu Zhengsheng

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1992JAAR
 • Werd Speciaal Automobiel Co. van Qingdaozhongqi, Ltd opgericht

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

   

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1985JAAR
 • Poort van fabriek in Nr 25, Buqi-Road

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1969JAAR
 • Hoek van Voorganger van Qingte (van het Landbouwbedrijfmachines van Chengyang Wuqi de Reparatiefabriek)

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

 • Koepeloven in 43 jaar geleden (gebouwd in 1969)

  QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

1955JAAR
 • Weergeven van Oude FabriekspoortQINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

Dienst

Pre-sale de Dienst:

Inquiry&consultingssteun;

Steekproef testende steun;

Bekijk onze fabriek


De naverkoopdienst:

De methode van de opleidingstoepassing en onderhoudsmethode;

De ingenieurs zijn beschikbaar overzee aan de dienstvoertuigen;

12 maanden voor 3 essentiële onderdelen (Motor, Transmissie, Assen);

Delenlevering op tijd

QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

QINGTE GROUP SPECIAL VEHICLES CO., LTD

 

Ons Team

Wij hebben R&D-team en import&export team, professioneel voor vervaardiging en verkoop, wat meer is, hebben wij de post van het Vrachtwagenonderhoud, die u de naverkoopdienst kan aanbieden

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Tracy
Tel. : 86-15194169903
Resterend aantal tekens(20/3000)