De Qingtegroep won 2020 „van de de Bouwvoortreffelijkheid van het Kwaliteitssysteem de Toekenning“ door „SAIC Hongyan“

June 28, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De Qingtegroep won 2020 „van de de Bouwvoortreffelijkheid van het Kwaliteitssysteem de Toekenning“ door „SAIC Hongyan“

Op 21 Januari, 2021, op de „de Verbetering van het Kwaliteitssysteem Samenvatting en Uitwisselingsvergadering“ door „SAIC Hongyan wordt georganiseerd“, Qingte-Groep hulp „Chengdu Qingte Axle Co dat. , Ging Ltd“ 12 bedrijven met de eerste plaats in de totale score in. SAIC Hongyan kwam onder de finalisten duidelijk uit en won de „van het de Kwaliteitssysteem van 2020 Toekenning van de de Bouwvoortreffelijkheid“.
De „de Bouw en de Verbetering van het Kwaliteitssysteem Speciale die Schatting“ door SAIC Hongyan wordt georganiseerd zal in September 2020 worden uitgevoerd. Tijdens deze periode, heeft het speciale opleiding, tenuitvoerlegging van projecten, overzicht ter plaatse, materiële schatting, defensie ter plaatse en andere processen ondergaan. Chengdu Qingte Axle Co. Ltd Overeenkomstig de eisen ten aanzien van verbetering, oefent het bedrijf zijn eigen voordelen uit, neemt actief deel, en neemt het initiatief. Door procesoptimalisering, verbetering ter plaatse, de verbetering van het kwaliteitssysteem en andere maatregelen, is het erkend en wijd geprijst door SAIC Hongyan; De „baan legde een bevredigend antwoordblad voor.
In Chengdu, Qingte-heeft de Groep twee dochterondernemingen, „Chengdu Qingte Axle Co. , Ltd“ en „Speciaal Automobiel Co. van Chengdu Qingte, Ltd“. Het is één van de zeven binnenlandse productiebasissen van Qingte-Groep en produceert hoofdzakelijk bedrijfsvoertuigassen. En de speciale voertuigen, na jaren van ontwikkeling, is nu belangrijke autodelen en speciale een voertuigfabrikant in het westen geworden. Tijdens de „14de Vijfjarenplan“ periode, Qingte-zal de Groep de Chengdu-productiebasis blijven steunen zich regelmatig te ontwikkelen en regelmatig onder de begeleiding van de bedrijfsstrategie van „dring bij de Onafhankelijke Innovatie aan, hoog - kwaliteit, Lage Kosten, Internationalisering“, en draag „Qingte-Macht“ tot de ontwikkeling van het westelijke gebied bij.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Tracy
Tel. : 86-15194169903
Resterend aantal tekens(20/3000)