70-110 van de Vlakke Duw Gearticuleerde de Stortplaatston Vrachtwagen van 8X4 8X8
1UNIT
MOQ
USD90000-140000/unit
Prijs
70-110 Tons 8X4 8X8 Flat Push Articulated Dump Truck
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CTIL
Certificering: CCC,ISO
Modelnummer: CTIL70
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Naakte verpakking na geschilderde was
Levertijd: 30-45 dagen
Betalingscondities: 30%TT als storting, zou het saldo vóór levering moeten worden betaald; 100% onherroepelijke bevestig
Levering vermogen: 3000units/month
Specificaties
Kleur: aangezien u hield van
Lading Capcity: 70Tons
Emissienorm: Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5
Toepassing: Speciaal ontworpen voor het mijnbouwwerk
Productomschrijving
 1. 70-110 van de Vlakke Duw Gearticuleerde de Stortplaatston Vrachtwagen van 8X4 8X8

 2. De Gearticuleerde Vrachtwagen van de Mijnstortplaats is een speciaal geconstrueerde tractor en een semi aanhangwagen met middendriveline, systemConnected het sturen met hulpapparaten, kan het de gehele aandrijving van het voertuig alle-wiel realiseren en het sturende speciale die treinchassis, met diverse nutsjasjes wordt uitgerust, het is geschikt voor allerlei speciale voertuigen onder ruwe arbeidsvoorwaarden. De gehele vrachtwagen van de mijnstortplaats kan in vier belangrijke delen worden verdeeld: het belangrijkste deel van het afgevaardigdedeel van het deel van het leidings bewegende systeem zet deel op. De kerntechnologie omvat hoofdzakelijk hulpvoertuig drijfsysteem, het hulpsysteem van de voertuigleiding, vlak duw materieel het leegmaken ladingssysteem.

  Model

  De gearticuleerde Vrachtwagen van de Mijnstortplaats

  Brutogewicht (kg) 108000
  Randgewicht (kg) 38000

  Motor

   

  Model: C13.540

  Geschatte macht/snelheid (kw/rpm): 400/1900

  Verplaatsing: 13L

  Transmissie SNELLE 12JS260A
  Cabine Lang hoofd
  Opschorting De opschorting van de bladlente
  Aantal as 4
  Vooras 12T trommel
  Achteras 32T trommel
  Banden 14.00-25
  Maximumsnelheid (km/h) 55
  Van dimension 8500x3100x1600
  Algemene Afmeting (L X W X H mm) 13500x3400x4300

  Voordelen van de gearticuleerde vrachtwagen van de mijnstortplaats: 1. Hoge veiligheid. Het leegmaken veiligheid, voertuig het leegmaken, geen het opheffen, goede stabiliteit, is er geen rolloff fenomeen. Tegelijkertijd, kan het leegmaken in de gehele arbeidsvoorwaarde worden gerealiseerd, kan het voertuig de het leegmaken verrichting in de voorwaartse, omgekeerde en eindestaat uitvoeren. Ook volgens de behoefte om de snelheid en het leegmaken snelheid aan te passen, loste bereiken unloading.2 af. Hoge passability: de belangrijkste en hulpvoertuigen worden aangesloten door een gearticuleerde structuur. Wanneer het overgaan door zachte grond, ruwe gebieden en diverse hindernissen (steile hellingen, zijhellingen, sloten, stappen, struiken en waterbarrières), nemen de banden volledig contact met de grond op en de stuwende kracht wordt vollediger gebruikt.

  Gearticuleerde Stortplaatsvrachtwagen

 3. Gearticuleerde Vrachtwagen

 4. 3. Hoge mobiliteit: de Gearticuleerde Vrachtwagen van de Mijnstortplaats keurt een drijfwijze van 8×8 of van 8×6 goed. Wanneer het draaien, volgt het hulpvoertuig de leiding direction.4. Grote volume.5. Laag mislukkingstarief en hoog opkomsttarief: de belangrijkste en hulpvoertuigen worden aangesloten door een gearticuleerde flexibele structuur. Wanneer de gearticuleerde stortplaatsvrachtwagen de ruwe weg overgaat, zullen alle banden met het groundGoodcontact worden verbonden, volledig gebruik van de grondadhesie maken, het deel van de stijve structuur van het wide-body voertuig door de ruwe weg vermijden. De band en de grond contacteren niet, is de voertuig efficiënte macht laag. De flexibele gezamenlijke structuur kan het voertuig door de ruwe die kracht ontbinden van het roadTheeffect in de weg wordt geproduceerd kan de breuk effectief verlichten en vermijden die van de plaatlente door de grote effectkracht wordt veroorzaakt tussen de grond en het voertuig. Losse bout, enz.
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 86-15194169903
Resterend aantal tekens(20/3000)